Skip to main content

Online marketing

Geen communicatiestrategie en mediamix zonder doordachte online propositie. Campaigns&Results is ervaren in het ontwikkelen van slimme, resultaatgerichte online marketingstrategieën. En daarbij het ontwerpen, (onder onze regie) bouwen en optimaliseren van websites, inclusief de online presence en performance analyse, optimalisatie en integratie van de (gewenste) sociale kanalen.

Voor een resultaatgerichte online communicatiestrategie volgen we een heldere faseringsmethode.  Doelstellingen (o.a. verkoop, bereik, doelgroepen, etc.) worden in kaart gebracht. De behoeftes, eisen en wensen van klanten en de beoogde beleving van de websitebezoeker worden daarop afgestemd of specifiek ontworpen (zowel technisch als visueel). Logisch dat de on- en offline merkbeleving 1 op 1 dezelfde moet zijn. Waarbij de on- en offlineactiviteiten elkaar altijd moeten aanjagen en versterken.

Online marketing | Campaigns&Results

01. Online Advertising

Morgen resultaat op: ✔Google Search ✔Google Video (YouTube) ✔Google Display ✔Google Shopping ✔Amazon Adverteren ✔Facebook ✔Instagram ✔LinkedIn ✔Snapchat ✔TikTok:

02. SEO

SEO is een must in elke lange termijn marketingstrategie. Je zorgt hiermee niet alleen voor veel meer bezoekers op je site, ook versterkt het je merk. Een lijk kan je het best verstoppen op pagina 2 van Google, daar kijkt namelijk niemand.

03. Social Media

Campaigns&Results verzorgt jouw social media kanalen. Want juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om aanwezig te zijn bij je doelgroep. Steeds vaker wordt social media ingezet als zoekfunctie.

04. Nieuwsbrieven

Klantsen, leads, vrienden, op de hoogte houden van het laatste nieuws of de neiwuste collectie? Geen probleem! Wij maken de nieuwsbrieven op en optimaliseren deze waar nodig.

05. Influencer Marekting

Staat je social media al als een huis? Of wil je nog meer impact? Qlikr beschikt over een ruime database van influencers, van vloggers en bloggers tot Instahelden. Van outdoor liefhebbers tot fashionchicks. We hebben het allemaal!

06. Webredactie

Wist je dat 28% van online conversie komt door tekst? Wist je dat tekst daarmee het grootste aandeel is in het beslisproces van jouw klanten? Wij helpen je graag met deze snackable content.

Website

In vogelvlucht gaan we bij online communicatie als volgt te werk: op basis van het (totale) communicatieconcept starten we de ontwerpfase van de website. Aspecten zoals, wat zetten we hoe en wanneer in de etalage, voor welke doelgroepen etc. hebben we dan al vastgelegd in het communicatieconcept. We bepalen de gewenste functionaliteiten (…we kijken daarbij altijd naar het nu en straks en houden rekening met toekomstige ontwikkelingen en/of wensen) en vertalen die in z.g. wireframes. Na akkoord worden die vertaald naar het design voor de website. Bij de bouw van websites kiezen we primair voor een ‘open source’ Content Management Systeem (CMS), denk bijvoorbeeld aan WordPress. We maken bovendien graag gebruik van bestaande tools, zoals nieuwsberichten, reageermodules, formulieren, integratie van social media, jobmodules, integratie van foto’s en filmpjes en natuurlijk een SEO module.

Praktijk als beste bewijs

Campaigns&Results werkt als strategisch online communicatiespecialist o.a. voor:

Space Campus, Kop van Noord-Holland, Leiden&Partners, ZOUT, Letselschade.com

Project in gedachte?

Strategisch Creatief
contact

Kabelbaan 12
2352 BL Leiderdorp

info@campaignsresults.nl

071 541 23 45

reCAPTCHA is required.