Skip to main content

Over ons

Campaigns&Results. (sinds 2001) Communicatie- & adviesbureau voor strategische on- en offline marketing van en voor merken, mensen, organisaties, diensten en producten in profit en nonprofit sector. The whole kitchen is: alle essentiële communicatie­disciplines onder één dak. Met voor ieder merk, branche en campagne de best scorende media- en middelenmix. Wat voor ons telt zijn duurzame resultaten. De vraag wat levert het op, reist daarom altijd mee.

Werkwijze

Onze scherpe kijk op en analyse van effectieve communicatie is een kernwaarde. De uitkomst is nooit hetzelfde want die is voor ieder merk of product weer anders. Voor een analyse gaan we altijd terug naar de basis, de essentie, de bron. Oftewel de diepte in en zo nodig verder. Wie ben je, wat wil je, wat doe je, voor wie ben je, klopt het wat je doet en hoe je het doet… Vragen, antwoorden, omstandigheden en zo veel meer, die bij elkaar de basis vormen voor een merkidentiteit. Aansluitend volgen de communicatiestrategie, creatie, media en middelen. In dat hele proces investeren we met onze opdrachtgevers flink wat uren. De uitkomsten vertalen we in een vaak onalledaagse, concrete merkvisie. Dito strategie en opmerkelijke creatie.

Praktijk als beste bewijs

Campaigns&Results heeft zich als strategisch communicatiespecialist bewezen op het gebied van o.a. destinatiemarketing: Leiden&Partners (voorheen Leiden Marketing), Haarlemmermeer, Toerisme Flevoland, Holland boven Amsterdam, de Kop van Noord-Holland, Gastvrije Randmeren. Andere opdrachtgevers komen uit zeer uiteenlopende marktsegmenten en disciplines: lokale en regionale overheid, zakelijke en maatschappelijke dienstverlening (profit en non-profit), recruitment, retail, consumptiegoederen (duurzaam en fast moving).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.