Over Assistant2

Assistant2 plaatst en begeleidt Assistants bij bedrijven en organisaties in heel Nederland. Assistant2 ondersteunt en faciliteert Assistants in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door training, opleiding, coaching. De missie: werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Nooit vanuit de regeltjes of starre voorschriften, maar wél vanuit een houding; kwaliteit is de mentaliteit.

Projectaanpak

Campaigns&Results heeft ruime ervaring met het bouwen en optimaliseren van websites. We hanteren een heldere faserings-methodiek waarbij de behoeftes van de klant en de beoogde beleving van de website bezoeker altijd centraal staan.

Naar aanleiding van het concept wordt de functionaliteit bepaald, die vervolgens worden vertaald in wireframes. Na overeenstemming over de functionaliteit en structuur van de site worden de wireframes omgezet naar een design en klaargemaakt voor opzet en bouw van de site.

Voor de technische realisatie van de website gaan we uit van een ‘Open Source’ Content Management Systeem (CMS), zoals WordPress. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande modules van het CMS, zoals: nieuwsberichten, reageermodules, formulieren, integratie van social media, jobmodules, integratie van foto’s en filmpjes en natuurlijk een SEO module.

Tijd voor een nieuwe website? Bel of mail!