Easeley

Zelf(standig) verzekeren

Verzekeren is voor veel Zelfstandig Professionals een ingewikkelde en tijdrovende aangelegenheid in een speelveld met talloze aanbieders die voornamelijk communiceren vanuit de pakketten die ze in de ‘aanbieding’ hebben. Helaas wordt veel minder uitgegaan van de wens, behoefte en persoonlijke situatie van de zelfstandig professional. Terwijl het toch juist gaat om vragen als; wat wil je, wat zoek je, wat moet je wel of niet verzekeren, wat past bij jou en jouw soort opdrachten, kun je een verzekering stopzetten als dat nodig is? Kortom, een reeks essentiële vragen waarop de antwoorden moeten resulteren in een passend, persoonlijk advies en verzekering(en).

Gemakkelijk

easeley vindt – de naam zegt het al – dat verzekeringen gemakkelijk online te regelen moeten zijn via een eenvoudig veilig proces, met passende dekkingen, concurrerende lage premies en transparante voorwaarden. easeley biedt verzekeringen voor zzp’ers o.a. beroeps- én bedrijfsaansprakelijkheid, rechtsbijstand, arbeidsongeschiktheid, cyberclear en meer. De propositie is zoals het in de praktijk moet zijn. Simpel, snel, zeker en… transparant.

Campaigns&Results werkte de propositie en positionering verder uit en ontwikkelde een woordmerk en stijl van het huis, een herkenbare, to-the-point communicatiestijl in woord en beeld en de ‘backbone’ van het bedrijf; de website. Die moest vooral easy to navigate zijn, met o.a. een snel, simpel en inzichtelijk stappen(proces)schema. Gebruiksvriendelijkheid was vanzelfsprekend randvoorwaardelijk. Bekijk hier de website.

easeley webiste mobiel
Easeley-website
Direct aanvraag starten
Chat
Strak en gebruiksvriendelijk design

Tijd voor een update? Bel of mail!