Ecomare

Ecomare staat garant voor een leuk en boeiend dagje uit voor alle leeftijden. Je kunt er o.a. zeehonden, bruinvissen, vogels, vissen en andere zeedieren bekijken. In het natuurmuseum van Ecomare ontdek je alles over Werelderfgoed Waddenzee, de Noordzee en Texel.

Nieuw logo!

In 2019 kreeg Campaigns&Results de opdracht voor een complete restyling van logo en huisstijl. Na ruim tien jaar was het tijd om de uitingen te vernieuwen, maar met medeneming van vertrouwde, herkenbare elementen uit het vorige logo (o.a. de ovale vorm die het eiland Texel voorstelt).

De restyling van Ecomare maakte onderdeel uit van het strategisch marketingplan 2020-2025 dat C&R opstelde voor de Stichting Texels Museum (STM).

Kleurig

De opdracht luidde: “Geen nieuw logo, maar hetzelfde in een moderner jasje.” Met deze opdracht in gedachten werd een nieuwe variant ontwikkeld. De eilandvorm met de lijnen eromheen is gebleven, maar kregen de betekenis die ze verdienen, zand, land en zee. Gekozen is voor een natuurlijk kleurenpallet. Voor het subscript luidde de opdracht: “Zeg wat je doet, doe wat je zegt”.

Zand
Land
Zee
Ecomare lijnen

Tijd voor een nieuwe huisstijl met zeggingskracht? Bel, mail of stuur meteen je briefing!