Skip to main content

Over ons

Campaigns&Results. Hands on communicatie- & adviesbureau voor strategische on- en offline marketing van en voor merken, mensen, organisaties, diensten en producten in de profit en nonprofit sector. The whole kitchen staat voor de essentiële communicatie­disciplines onder één dak. Met voor ieder merk, branche of campagne de best scorende media- en middelenmix. Wat telt zijn duurzame resultaten.

Kenmerkend is de scherpe kijk op effectieve communicatie. Die wordt vertaald in een vaak niet alledaagse, concrete visie en dito strategie. Kaderloos conceptdenken en resultaatgericht aanpakken. Ondernemen met de ondernemer en snappen dat de boodschap zowel voor als achter het gordijn altijd dezelfde moet zijn en andersom.

Campaigns&Results heeft zich o.a. bewezen als communicatiespecialist op het gebied van destinatiemarketing. Behalve Holland boven Amsterdam doet Campaigns&Results de marketing voor de Kop van Noord-Holland en sinds 2007 voor Leiden&Partners (voorheen Leiden Marketing). Andere opdrachtgevers komen uit verschillende marktsegmenten: lokale en regionale overheid, zakelijke dienstverlening in zowel profit als non-profitsector, personeelswerving, retail, consumptiegoederen (zowel duurzame als fast moving) e.a.

Projectaanpak

Campaigns&Results heeft ruime ervaring met het bouwen en optimaliseren van websites. We hanteren een heldere faserings-methodiek waarbij de behoeftes van de klant en de beoogde beleving van de website bezoeker altijd centraal staan.

Naar aanleiding van het concept wordt de functionaliteit bepaald, die vervolgens worden vertaald in wireframes. Na overeenstemming over de functionaliteit en structuur van de site worden de wireframes omgezet naar een design en klaargemaakt voor opzet en bouw van de site.

Voor de technische realisatie van de website gaan we uit van een ‘Open Source’ Content Management Systeem (CMS), zoals WordPress. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande modules van het CMS, zoals: nieuwsberichten, reageermodules, formulieren, integratie van social media, jobmodules, integratie van foto’s en filmpjes en natuurlijk een SEO module.